Няколко малки трика как да изглеждаш добре на снимки


1. Носете правилните цветове. Неоспорима истина е това, че цветът на дрехите прави комплимент на очите, косата, кожата... Ако имате сини очи – синият цвят ще ги подчертае допълнително. Ако имате тъмна коса, светлите цветове на дрехите щя е откроят.

2. Ако имате пъпчици и петънца по лицето – скрийте ги с грим. Това ще направи снимката ви значително по-хубава, тъй като малките недостатъци изпъкват на фотосите.

3. Когато позирате се отпуснете. Опитайте да се забавлявате. И запомнете – усмихвайте се. Но внимавайте, камерата хваща настроенията, опитайте да се усмихвате естествено, за да не изглеждате озъбена.

4. Ако сте пуснали самоснимачка, мислете за камерата като за най-добрата си приятелка. Така ще можете да бъдете максимално естествена.

5. Акцентирайте на най-красивото. Ако имате хубави зъби – усмихнете се широко, ако имате красиви очи – не пускайте косата си пред тях...

6. Ако снимката е в цял ръст - заставайте под малък ъгъл пред обектива и издавайте единия крак леко пред другия. Тази поза ще ви направи да изглеждате по-слаба на снимката.

7. Не отпускайте тялото си и не се прегърбвайте.

8. Изправете глава, за да не се получи двойна брадичка. Този ефект може да види дори при слаби хора.

9. Погледнете в камерата, така снимките са по-вълнуващи и лични.

10. Не слагайте фон дьо тен преди снимки, това може да направи кожата ви лъщяща и неестествена. Пудрата е по-подходяща.11. Можете да потренирате пред огледалото, за да откриете най-красивата си страна.

0 коментара:

Публикуване на коментар