Тенденции в обувките


За разлика от миналата зима, тази се очертава да бъде значително по-практична. Дойде краят на твърде ексцентричните форми, пъстрите цветове и огромните декориращи елементи.Тази зима жените ще бъдат обути в стил и елегантност. Разкошът и свръх ярките елементи остават назад.
Цветовете на обувките са тъмни и напомнят жената от миналото, жената – загадка. Черно, тъмно синьо, асфалт, тъмно зелено, петрол, тъмно виолетово и тъмните нюанси на червеното са нюансите, които носят настроението на студените сезони тази година.А опонент на загадъчната тъмнина са неутралните тонове – всички нюанси на бежовото до капучино и сиво.Червеното и синьото носят нюансите на горските плодове и върху зимни обувки добавят топло и "сладко" усещане.А за почитателите на кафявата кожа, тенденциите тази година предлагат специален нюанс – коняк, по-ярък и по-топъл от обикновено.
Формите на бомбетата могат да се харесат на всеки, тъй като те варират от заоблени, през квадратни, до заострени тип "ютия".
Токовете са практични и стабилни – 6 сантиметра е максимумът.
Детайлите са тези, които добавят характер към обувката. Те могат да бъдат различни – ресни, камъни, цветя, различна текстура. Но разликата между тези и детайлите на отминалите сезони е в наличната сега дискретност.
Ботушите през зима 2010 са до коляното (или над него), достатъчно високи, за да топлят и да подчертават по най-женствен начин красивите крака.

0 коментара:

Публикуване на коментар