Клиновете – акцент в модата през 2010 година


Клиновете влизат в модата още пред тази есен. Те могат да бъдат носени при различните стилове на обличане. Дори офисният дрес-код-light предполага клинове: плътни и в тъмни тонове.
Най-популярни са клиновете от блестяща, гладка и еластична тъкан с цвят металик. Те могат да се носят под всякакви дрехи, а освен това са ярки и това им позволява да бъдат своеобразен акцент в облеклото. Тези клинове могат да се носят вместо панталони – под дълги пуловери, къси рокли, туники. Дизайнерите не са пропуснали шанса да върнат и при клиновете леопардовата щампа. А съчетанията от розово и синьо, червено и зелено, жълто и синьо са специално създадени за забавните вечери.Облечете си такъв клин под черната рокля и не се тревожете: вие ще изглеждате стилни и привлекателни. Пъстрият орнамент предполага известна сдържаност в останалото облекло. И тъй като мини-полите не са най-добрият вариант, а миди или макси ще бъдат неуместни, дизайнерите съветват върху клина да се обличат едноцветна права пола или къси шорти с дължина до средата на бедрата.
Клиновете, изплетени от тънки конци, а също така и дантелените клинове, са за особени случаи. Те ще се съчетаят прекрасно както с роклите със силно разкроена долна част, така и с късите поли.

0 коментара:

Публикуване на коментар