Чорапогащи според фигурата


Ако краката ви са прекалено “кльощави”, избягвайте много тъмните цветове чорапогащи. По-подходящи за вас са телесните и светли окраски.

Масивните крака пък изглеждат по-пълни и тромави със светли тонове, както и в чорапогащи на фигури (особено ако фигурите са големи). За предпочитане са плътното черно и прозрачните тъмни чорапогащи, както и телесните цветове.

Плътните черни чорапогащи удължават крака, а фигуралните го правят да изглежда по-пълен.


Фините мрежести чорапи правят крака по-интересен, без да добавят обем – еднакво добри за млади и зрели жени.

Раираните чорапи стоят страхотно, но тогава дрехата, обувките и чантата трябва да са възможно най-семпли и задължително в единия от цветовете на райето.

Дантелените и фигурални чорапогащи се носят със затворени обувки или с обувки без пета, но в никакъв случай с обувки с каишки.

Модните тенденции при чорапогащите непрекъснато се менят. Следвайте ги, без да жертвате чувството си за стил. Белите чорапогащи ще бъдат абсолютен хит през пролетта, но сами преценете дали ще ви стоят добре.

2 коментара:

myhappypond каза...

Почти няма жена, която да смята, че краката й са клюощави, дори и наистина да са такива :) Явно затова телесните цветове за чорапогащник не са особено на почит.

Unknown каза...

Така е най-продавани са черните и фигуралните

Публикуване на коментар