Коледната елха на Лего

Лего построиха 10 метрова коледна елха в станция Сейнт Панкрас в Лондон.



9 коментара:

Ранни за записвания 2012 Гърция каза...

страшно много ми харесва, поздрави до всички и весела коледа

диабетични храни каза...

Е страхотна е елхата! Страшно криативна и интересна! Браво за идеята и реализацията! На снимката отблизо изглежда малко рехава, на по-отдалечените снимка е много впечатляваща! Само се питам колко части са използвани, колко ръце за сглобяването и колко време? Страхотен проект и реклама!

Екскурзии Испания каза...

10 метрова коледна елха !!????WOW трябва да се види, на снимките изглежда идеално и много пъстро. В Лондон какво ли не правят!

средиземноморски круизи каза...

Доста хора са се занимавали докато построят тази невероятна коледна елха. Има много парченца на лого и сигурно е отнело време. Но определено си е струвало усилието. Сега в такъв завършен вид изглежда мечта. Да ти се прииска и ти да си имаш такава вкъщи. Идеята е оригинална като по този начин ще се спасят елхи и борчета.Като разглеждам снимките, които сте споделили с нас, май и самите коледни играчки са направени от лего.Бих отишла в Сейнт Панкрас, за да я видя лично!

почивка бали каза...

Много ми е чудно колко хора са били необходими за направата на подобна елха от лего.И колко време са я правили.Но определено си е заслужавала изглежда страхотно. Огромна е и е величествена.Тези празници са свързани винаги с хубави спомени, понеже сме заедно със своите семейства.Сега се сещам, че от тази елха всеки на края може да си вземе по една лого конструкция за спомен.Иска ми ми се да бъда в станция Сейнт Панкрас в Лондон и да я видя на живо както и задължително да си направя снимки за спомен.10 метра е голяма височина.

доставка на мляко каза...

Много се радвам, че още малко и идва тази нова година.Приготовленията за нея винаги са много и изпълнение с какви ли не преживявания.Бих искала да видя тази елха на живо,определено идеята е новаторкса и ми допада.Колко ли хора са го подреждали.Имайки предвид, че тези лого конструктори са по груби, не знам как са успяли да я направят така нежна и изискана.Особено играчките са много красиви, с тези топки и в приятни цветове.

парфюми online каза...

Направо е чудесна.Който се е сетил за това си представям какви проекти крои в момента.Със сигурност им е отнела страшно много време докато направят тази елха, особено ако са падали конструкторите. Направо е огромна и е величествена.По това време на годината всички сме токова щастливи и доволни , празниците са свързани винаги с хубави спомени, понеже сме заедно със своите семейства.Иска ми ми се да бъда в станция Сейнт Панкрас, дори играчките са направени от такива малки парченца, уникална е.Не знам дали може да участва в Книгата на Гинес.

круизи каза...

Огромна е тази елха идеално са я направили радва и малки и големи.

круизи каза...

Признавам елхата е била страхотна, жалко, че тук при нас няма подобни атракции през тези невероятни зимни празници.Само колко много неща има от лого и как са ги направили, това е фантастична идея.Колко ли часа са им били необходими за да издигнат това величие. Сигурно децата са искали да си вземат парченца от нея и да започнат да си играят строейки разни неща с логотата.Дано с всяка изминала година става все по голяма и все по красива тази елха. Чудя се не им ли е било жал да я развалят!?

Публикуване на коментар